MOSSELEN IN PAPILLOT MET BRYGGJA TRIPEL

2 personen - 15 minuten bereidingstijd

Ingrediënten:

2 kg Zeeuwse mosselen - 2 stokken groene selder - 1/2 gehakte ui - 1/2 Bryggja Tripel - 2 el boter - 1 teen gehakte look - peper en zout

 

Bereidingswijze:

1. Was de mosselen grondig in stromend water en hak de selder fijn in kleine blokjes.

2. Neem een vel aluminiumfolie van ca. 40x40cm. 

3. Plaats per papillot een hand mosselen in het midden en voeg 1 el selder, 1 el gehakte ui, 1 el boter, 1/2 teentje gehakte look en een snuifje peper en zout toe.

4. Vouw de aluminiumfolie toe en giet voor het sluiten 4 el bier op het geheel. Maak de papillot nu dicht, maar laat voldoende lucht zitten zodat de mosselen zich kunnen openen. 

5. Laat de papillot nu 10 minuten op de barbecue staan en open het dan voorzichtig. 

6. Eet de mosseltjes recht uit de papillot als amuse gueule of als voorgerecht. 

WELKOM, BIERFANAAT!

Zot van bier? Bij Bryggja Brewery ben je aan het juiste adres! Hier kom je alles te weten over ons team, de historiek van de brouwerij, ons gamma aan eigen bieren, evenementen en veel meer. 

EVENEMENTEN

LOCAL BEER FOR A LOCAL HERO 

 

Met onze LOCAL HERO biertjes konden jullie iemand in de bloemetjes zetten tijdens deze moeilijke periode! En dat deden jullie ook massaal. Dankzij de vele verkochte flesjes konden wij in totaal 10 grote fruitmanden schenken aan het personeel van voorzieningen of diensten die het nu meer dan ooit verdienen. 

EEN DIKKE MERCI! 

BOEREN EN BUREN Sint - Michiels

Elke donderdag van 17:30 - 19:00

 

Lokaal kopen vinden wij belangrijk! Daarom werken wij vanaf november samen met Boeren & Buren. Als consument bestel je rechtstreeks producten van lokale producenten via de website. Daarna haal je je bestelling af op de buurderij. De producten van Bryggja zijn beschikbaar in de buurderij in Sint - Michiels, Brugge.
Info en bestellen: https://boerenenburen.be

BRUGS BIERFESTIVAL 2020

1 - 2 februari 2020

Ook op de 13e editie van het Brugs Bierfestival waren wij weer van de partij! Bedankt aan alle bezoekers die kwamen genieten van onze nieuwste bieren, maar ook van de gekende klassiekers uit ons assortiment. Wij hebben er van genoten en hopen jullie volgend jaar opnieuw te zien. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now